Συνάντηση με τον νέο Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας Κώστα Καζάκο, είχε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο Περιφερειάρχης αρχικά συνεχάρη τον κ. Καζάκο για τη ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή δύναμη, ενώ στη συνέχεια τέθηκε στο επίκεντρο η σημασία ενός ανοικτού θεάτρου για όλους τους πολίτες προς όφελός τους.

Συμφωνήθηκε η στενότερη συνεργασία της Περιφέρειας με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να έχουν πρόσβαση σε αυτό, ενώ ο Απ. Κατσιφάρας δεσμεύτηκε να εξετάσει το αίτημα του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή για κοινές δράσεις, σύμφωνα με τις δυνατότητες του προϋπολογισμού της Περιφέρειας κατά το 2016.

«Το θέατρο όχι μόνο ψυχαγωγεί τους πολίτες και τους κάνει να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, αλλά επίσης τους προσφέρει παιδεία και γνώση, ενώ συμβάλλει στην αισθητική και γλωσσική ανάπτυξη. Τους δίνει ερεθίσματα για σκέψη και προβληματισμό. Για αυτό θέλουμε όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στο θέατρο, να είναι ανοικτό προς όλους» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.