Συνάντηση εργασίας υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργο Αγγελόπουλο πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής και των Διευθύνσεων Προγραμματισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η δομή και το περιεχόμενο του κειμένου για το πενταετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση, ώστε να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση μετά από την έγκριση που θα ζητηθεί να λάβει από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Η συνεργασία μας με όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες είναι στενή, ώστε έτσι από τον πλέον αξιόπιστο οικονομικό σύμβουλο της Ελληνικής Πολιτείας, να έχουμε τεκμηριωμένα στοιχεία και να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε ένα ρεαλιστικό και αναπτυξιακό επιχειρησιακό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει πάντοτε στο επίκεντρο τον συμπολίτη μας» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αγγελόπουλος.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της Προγραμματικής Σύμβασης που υπεγράφη πριν λίγες ημέρες μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του ΚΕΠΕ και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης.

Στόχος της συγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης να υπενθυμίσουμε πως είναι η υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις διαδικασίες σύνταξης, παρακολούθησης και αξιολόγησης του πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος περιόδου 2014-2020 και η υποστήριξη συμμετοχής σε αναπτυξιακά προγράμματα.

Share on Facebook1Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.