Συνελήφθησαν δύο δράστες και κατασχέθηκαν περισσότερα από δύο κιλά λαθραίου καπνού και (110) πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (11-4-2016) σε Ριόλο Αχαΐας και Αγγελόκαστρο Αγρινίου, ένας 46χρονος ημεδαπός και ένας 32χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη χθες το πρωί στο Ριόλο Αχαΐας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εικοσιτέσσερις ισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν (1.200) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Στην δεύτερη περίπτωση συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Αγγελόκαστρο Αγρινίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο, (19) ισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν (950) γραμμάρια λαθραίου καπνού και (110) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ τα κατασχεθέντα καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν στα αρμόδια Τελωνεία για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.