Πραγματοποιήθηκαν σε Αγρίνιο, Πύργο και Αίγιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, στοχευμένοι έλεγχοι για την καταστολή της διακίνησης λαθραίου καπνού.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, συνελήφθησαν σε Αγρίνιο, Πύργο και Αίγιο, δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 37 ετών καθώς και ένας 19χρονος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και της παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του 50χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 2.458 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Ενώ, στον Πύργο οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 37χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 695 γραμμάρια λαθραίου καπνού και ένα μεταλλικό ξίφος 65 εκατοστών. Τέλος, στο Αίγιο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε σακίδιο που μετέφερε ο 19χρονος εντοπίζοντας 502 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.