Την 27 και 28 Μαρτίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου σε συνεργασία με τα τμήματα Νομικών Σπουδών των Πανεπιστημίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, διοργανώνει το έβδομο κοινό σεμινάριο Συνταγματικού Δικαίου των μεταπτυχιακών προγραμμάτων των παραπάνω νομικών σχολών καθώς και την ημερίδα «Δημόσια Διοίκηση – Διοικητική Μεταρρύθμιση».

Οι εργασίες θα διεξαχθούν με ελεύθερη είσοδο από τις 9:30 το πρωϊ της 27-3-2015 μέχρι το μεσημέρι της 28ης Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» στο Μεσολόγγι.

Εξέχουσες προσωπικότητες της Νομικής Επιστήμης θα συμμετάσχουν και με εισηγήσεις τους θα αναπτύξουν θέματα γενικότερου νομικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Μεταξύ των ομιλητών που θα συμμετάσχουν το Σάββατο 28 Μαρτίου είναι ο καθηγητής και αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, οι καθηγητές Μιχάλης Πικραμένος πρώην πρόεδρος Συμβουλίου Επικρατείας, Σπυρίδων Βλαχόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών, Νίκος Γιωργαράκης, τ. Γ.Γ. Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και δεκάδες μεταπτυχιακοί φοιτητές.

πηγή: «Αιχμή»

Share on Facebook3Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.