Με στόχο τη διερεύνηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων που θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη λειτουργία του νέου λιμένα Αιγίου προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω η ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Φιλιππάτος, ο πρώην Δήμαρχος Συμπολιτείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Π.Δ.Ε. Δημήτρης Καραβίδας και εκ μέρους της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής η Γλυκερία Κατηφόρη.

Στο επίκεντρο τέθηκε το master plan του λιμένα Αιγίου και συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα, τόσο στο εμπορικό όσο και στο επιβατικό σκέλος, υπήρξε ενημέρωση για τα υπολειπόμενα έργα και κυρίως αυτό της σύνδεσής του με τη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, το οποίο επιδίωξη είναι να ενταχθεί στο νέο ΣΕΣ 2014-2020.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.