Το εγχείρημα του Γιώργου Παπανδρέου με τυ Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στηρίζει με ανακοίνωσή του ο τέως νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος Θύμιος Σώκος.

Αναλυτικά η δήλωση στήριξης:

Στηρίζω κριτικά το εγχείρημα του Γ.Παπανδρέου θυμίζοντας προς άπαντες ότι ήμουν ο πρώτος που εκδηλώθηκα υπέρ του πρώην πρωθυπουργού στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007.

Είμαι στρατευμένος τέσσερις δεκαετίες στις ιδέες και τις αξίες ενός αποκεντρωμένου κράτους, χωρίς να εμπλέκομαι στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ήμουν, είμαι και θα είμαι απλός στρατιώτης του κινήματος και ενεργός πολίτης που έχω εργαστεί δεκαετίες για την Περιφερειακή ανάπτυξη, για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την αξιοποίηση του πλούτου της Αιτωλοακαρνανίας και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Καιροσκοπικές κινήσεις δεν ταιριάζουν στην πορεία μου, το ήθος μου, την ιδεολογία μου καθώς και στην αντίληψη που έχω για την πολιτική για αυτόν το λόγο αρνήθηκα τις  προτάσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, να μετάσχω ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.