letsdoitpde2Ξεκίνησε ήδη η χαρτογράφηση των δράσεων που θα γίνουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη μεγάλη εθελοντική καμπάνια «Let’s do it Greece», την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

Εθελοντές, φορείς, σύλλογοι, σχολεία, Δήμοι, ομάδες –istas κ.α. έχουν ήδη δηλώσει τις δράσεις που διοργανώνουν σε κάθε περιοχή και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δίνει και φέτος το σύνθημα του εθελοντισμού, της συνεργασίας, του «Let’s Do It», της ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης όλων μας για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο αύριο, ιδίως για τα παιδιά μας.

Μόνος στόχος είναι η μετάδοση του υγιούς εθελοντισμού, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη συνεργασία μεταξύ Συλλόγων και φορέων για περαιτέρω ανάλογες ενέργειες.

Ξεχωρίζουν ήδη από τις δράσεις που έχουν δηλωθεί ο συνδυασμός πολιτιστικών εκδηλώσεων με καθαρισμούς και εξωραϊσμούς, η διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα παλαιμάχων, η δενδροφύτευση και ανακύκλωση από σχολεία, εκδηλώσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από ΑμεΑ, αλλά και καλλωπισμοί σε σχολεία.

Καλούνται οι φορείς, οι εθελοντικές οργανώσεις και οι ομάδες πολιτών να συμπληρώσουν το Έντυπο Περιγραφής Δράσης (μπορείτε να το κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο https://drive.google.com/file/d/0B-_-9DFsudfMamJjR3JXTG1PLUk/view?usp=sharing) και να το επιστρέψουν με email στη διεύθυνση [email protected] ή με fax στους αριθμούς 2613- 613 532 και 2613-613 634.

Το συμπληρωμένο Έντυπο θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του Χάρτη Δράσεων στην Περιφέρειά μας και επίσης, θα προωθηθεί στο Let’s Do It Greece, καθώς και στις κατά τόπους Αρχές για τη διευκόλυνση των εθελοντών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2613-613 509, 2613-613 524 και 2613-613 506.

Μπορείτε να βλέπετε τον επικαιροποιημένο χάρτη Δράσεων στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/0B-_-9DFsudfMZDdkMFhYTklXUGc/view?usp=sharing

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.