18 συνολικά υποψηφίους (μαζί με τους δύο βουλευτές)  για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ προέκρινε κατά τη χθεσινοβραδινή της συνεδρίαση η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία.

Τουλάχιστον σε νομαρχιακό επίπεδο δεν προκρίθηκε η τακτική των «συμμαχιών» και της «διεύρυνσης»  αλλά αυτή των στελεχών – μελών που έχουν τη δική τους ιστορία στον χώρο, είτε από τον παλιό ΣΥΝ είτε από συνιστώσες του και δεν εμφανίζεται κάποιο όνομα που να προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, εάν εξαιρεθεί βέβαια ο κ. Σπύρος Τορουνίδης.

Να θυμίσουμε πως από τους εννέα συνολικά υποψηφίους, η επιλογή του 30% του ψηφοδελτίου θα γίνει από την κεντρική επιτροπή που είναι αρμόδια για τα ψηφοδέλτια.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. η σχετική απόφαση σύμφωνα με πληροφορίες είναι ομόφωνη) και που διαβιβάζονται στα κεντρικά του κόμματος είναι:

Βαρεμένος Γιώργος, Βαρβάτου Μαρία,  Γεωργαλής Ηλίας, Δούρος Δημήτρης, Ευπατρίδης Βαλάντης, Ζαβογιάννη Ηρώ, Κολοβός Γιάννης, Καμένος Σταύρος, Καμπέρης Νίκος , Κοντονάσιος Σωτήρης, Λιάτσου Χριστοφορούλα, Μαυρομάτης Ανέστης, Παπαγεωργίου Παυσανίας,  Παπαθανασίου Ανθή, Παπασάικας Περικλής, Τορουνίδης Σπύρος , Τριανταφύλλου Μαρία και Φωτόπουλος Κώστας.

Να σημειωθεί πως η Ν.Ε. του κόμματος κλήθηκε χθες να αποφασίσει για 36 συνολικά προτάσεις ή αυτοπροτάσεις, ενώ υπάρχουν και αυτες που έχουν υποβληθει κεντρικά στον ΣΥΡΙΖΑ , οπότε και κεντρικά θα αξιολογηθούν.

πηγή: agriniopress.gr

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.