00:31 Συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα το έργο της κατάσβεσης ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Πάτρας επικρατεί σχετική ηρεμία και τα πράγματα βαίνουν καλώς.Βέβαια η Πυροσβεστική παραμένει επί ποδός όλη τη νύχτα καθώς ακόμα η πυρκαγιά δεν έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

23:46 «Πάμε καλά, δεν έχει τεθεί όμως υπό πλήρη έλεγχο, η μάχη συνεχίζεται», αναφέρουν πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο thebest.gr αναφορικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα το βράδυ της Δευτέρα στο Προφήτη Ηλία κοντά στα Άνω Μποζαΐτικα της Πάτρας. Στο σημείο επιχειρούν τα πληρώματα 19 υδροφόρων οχημάτων καθώς και τριών οχημάτων του Δήμου και της Περιφέρειας.

23:26 Καλύτερα πλέον τα νέα από το μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν απειλούνται πια κατοικημένες περιοχές καθώς η μάχη που δίνουν στην περιοχή των Άνω Μποζαΐτίκων οι πυροσβεστικές δυνάμεις αρχίζουν να έχουν αποτέλεσμα. Στο σημείο βρίσκονται 62 Πυροσβέστες με περίπου 20 οχήματα. Η μυρωδιά είναι έντονη ακόμα και στο κέντρο της Πάτρας, όπως αναφέρουν αναγνώστες του thebest.gr από την Τριών Ναυάρχων.

22:03 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες το μέτωπο της πυρκαγιάς βρίσκεται στα Άνω Μποζαΐτικα πάνω από την Περιμετρική. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς, ενώ η αστυνομία έχει κόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην πάροδο Αρτεμισίου, κοντά δηλαδή στο σημείο της φωτιάς.

fotiapatr2

21:45 Πυρκαγιά κοντά στην Βούντενη της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Δραγώλαινας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας και στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή και άλλων δυνάμεων από την Αχαΐα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής που μίλησαν στο thebest.gr η φωτιά είναι μεγάλη, ενώ στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της πυρόσβεσης. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό κατά πόσο οι φλόγες είναι κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

πηγή: thebest.gr

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.