Νεότερη ενημέρωση 13.47΄

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του, ο 60χρονος οικοδόμος που, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 57χρονη σύζυγό του και τραυμάτισε σοβαρά τον 30χρονο γιο του.

Ο 60χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, κατά την απολογία του στον ανακριτή.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πρώτη ανάρτηση 07.08΄- Νεότερη ανάρτηση 10.42΄

Στον ανακριτή  προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 60χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε την σύζυγό του και τραυμάτισε με το ίδιο μαχαίρι τον 30χρονο γιο του, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Κρύα Ιτεών της Πάτρας.

Ο  60χρονος συνταξιούχος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και το μόνο που ανέφερε στους αστυνομικούς, ήταν πως βρισκόταν μαζί με την γυναίκα του στο σπίτι το βράδυ του περασμένο&u psilon; Σαββάτου και πως είχε έναν διαπληκτισμό με το γιο του.

Στο μεταξύ ο 30χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας. Ο 30χρονος αποσωληνώθηκε χθες το βράδυ και φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όμως οι γιατροί είναι ακόμα επιφυλακτοί, καθώς έχει υψηλό πυρετό και τα πρώτα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα.

Ο 30χρονος δεν γνωρίζει ότι η μητέρα του είναι νεκροί, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται συγγενείς του.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, προκειμένου να μπορέσουν να μιλήσουν μαζί του και να τους πει τι ακριβώς έγινε το μοιραίο βράδυ, που εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Εξάλλου, σήμερα στις 6.00 μ.μ. θα γίνει η κηδεία της άτυχης 57χρονης γυναίκας από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου, στο Κάτω Μαστραντώνι Τριταίας.

πηγή: patrastimes.gr

Share on Facebook1Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.