Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το patrastimes.gr, αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας με στόχο να αποτρέψει την προσπάθεια νεαρής γυναίκας να πηδήξει στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Σμύρνης στην Πάτρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το patrastimes:

Νεότερη ενημέρωση 15.59΄

Αίσιο τέλος στην υπόθεση της γυναίκας που απειλούσε να πηδήξει στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σμύρνης.

Πυροσβέστες που ανέβηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος μπήκαν τελικά μέσα και ακινητοποίησαν τη γυναίκα, προκειμένου να την αποτρέψουν από την απονενοημένη πράξη.

Νεότερη ενημέρωση 15.57΄

Πυροσβέστες έχουν καταφέρει και έχουν μπει και στα δύο μπαλκόνια του διαμερίσματος, χωρίς όμως να μπορούν να μπουν στο σπίτι, καθώς οι μπαλκονόπορτες είναι κλειστές με τη γυναίκα έχει κλειστεί μέσα.

Nεότερη ενημέρωση 15.50΄

Πυροσβέστες προσπαθούν να ανέβουν από το μπαλκόνι, προκειμένου να «εγκλωβίσουν» την γυναίκα, η οποία μιλάει με τον διαπραγματευτή μέσα από την πόρτα του διαμερίσματος.

Νεότερη ενημέρωση 15.28΄

Το ειδικό στρώμα, προκειμένου να προστατευθεί η γυναίκα σε περίπτωση που κάνει πράξη την απειλή της, άπλωσαν οι πυροσβέστες, ενώ στο σημείο βρίσκονται η ψυχολόγος της αστυνομίας Ιωάννα Τσάκωνα – Τομαρά καθώς και ο αστυνομικός διευθυντής Αχαϊας, Γ. Σεϊντής.

Νεότερη ενημέρωση 15.15΄

Διαπραγματευτής της αστυνομίας έχει καταφέρει να προσεγγίσει την γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, που απειλούσε να βουτήξει στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σμύρνης, στην Πάτρα.

Πρώτη ενημέρωση 15.07΄

Να αυτοκτονήσει πέφτοναν στο κενό απειλεί γυναίκα σε πολυκατοικία επί της οδού Σμύρνης 99-100 στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορές πρόκειται για γυναίκα νεαρής ηλικίας, η οποία δηλώνει ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Share on Facebook1Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.