Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Η ενασχόληση με τα κοινά και η ταύτιση με πολιτικούς σχηματισμούς είναι σήμερα κάτι παρεξηγημένο. Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια βιώνει μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση που έχει αντίκτυπο, πλην άλλων, στο πώς βλέπουν οι πολίτες την πολιτική. Η απογοήτευση και η καχυποψία κυριαρχούν κάθε φορά που το θέμα μιας συζήτησης είναι η πολιτική και φυσικά οι πολιτικοί.

Είμαι από αυτούς που θεωρούν ωστόσο, ότι μόνο μέσα απο την πολιτική μπορούν να δοθούν λύσεις στην πολυδιάσταστη κρίση που σήμερα βιώνουμε. Και εκεί ακριβώς έρχονται οι ιδεολογίες, που αποτελούν την βάση των πολιτικών που εφαρμόζονται.

Η εκλογή του νέου  Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας , του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη, σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στην ιστορία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Σηματοδοτεί το ρεαλισμό, την αξιοκρατία, το τέλος του λαϊκισμού, το άνοιγμα στην κοινωνία και φυσικά την αλλαγή προσώπων και νοοτροπιών. Αλλαγή που σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει γκρέμισμα του παρελθόντος αλλά χτίσιμο πάνω σε γερές βάσεις και διόρθωση των όποιων λαθών.

Στις εσωκομματικές εκλογές που προηγήθηκαν χιλιάδες Νεοδημοκράτες προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν τα κομματικά τοπικά όργανα και τους εκπροσώπους τους στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και εξέλεξαν άξιους ανθρώπους με προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και διαχρονική παρουσία στους αγώνες της Νέας Δημοκρατίας για το καλό της χώρας.

 Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και επειδή θεωρώ τιμή αλλά και πραγματική ευθύνη την προσφορά σε αυτό το χώρο που αγαπώ και αγάπησα από μικρό παιδί, δηλώνω παρών στην διεκδίκηση του αξιώματος του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, αξιολογώντας όσο πιο ταπεινά μπορώ, ότι η υποψηφιότητά μου μπορεί να σηματοδοτήσει όλα τα παραπάνω. Με αίσθημα λοιπόν ευθύνης απέναντι σε κάθε Νεοδημοκράτισσα και κάθε Νεοδημοκράτη, επιθυμώ να προσφέρω στην παράταξη και το Νομό μας μέσα από την ως άνω κομματική θέση, θεωρώντας ότι έχω και μπορώ πολλά να προσφέρω σε μια κομματική οργάνωση με πληθώρα ικανών και άξιων κομματικών στελεχών και μέσα από εκεί να βοηθήσω στην πραγμάτωση της εξαγγελίας του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για άνοιγμα στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα, επιδιώκω να δώσω φωνή και ουσιαστική δύναμη στις τοπικές επιτροπές, δημιουργώντας όλες τις προβλεπόμενες από το καταστατικό γραμματείες, με αρμόδιους υπευθύνους ανά τομέα, ούτως ώστε να δοθεί φωνή σε ακόμα περισσότερα ικανά στελέχη να εκφρασθούν και να προσφέρουν. Όσον αφορά στην Ναύπακτο, αποτελεί δέσμευσή μου η μεγάλη εκπροσώπησή της σε αντίστοιχες γραμματείες, λαμβάνοντας υπόψη την πληθώρα των ικανών και άξιων στελεχών της τοπικής οργάνωσης αλλά και την παράδοση της Ναυπακτίας εν γένει στον κεντροδεξιό χώρο, πράγμα που τα τελευταία χρόνια έχει ατονήσει, ίσως και γιατί το κόμμα απομακρύνθηκε από τα στελέχη του. Αυτό δεσμεύομαι ότι θα αλλάξει.

Γίνανε πολλά – πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα! Σε αυτή την πορεία επιθυμώ να είμαι παρών!

tsolkas

 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.