Διαβάστε την συγχαρητήρια επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά για όσους συμμετείχαν στην ιερή πομπή της Εξόδου.

«Τιμή σ’  αυτούς που έπεσαν…»

  Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος τίμησε και φέτος τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» συμμετέχοντας στις Γιορτές Εξόδου με τμήμα 28 αντρών και γυναικών και τις δύο ημέρες των εορταστικών εκδηλώσεων. Αντιπροσωπεύσαμε επάξια το χωριό μας και τιμήσαμε έτσι, εκτός των υπολοίπων Εξοδιτών και τους Γαλατιανούς Εξοδίτες που μαζί με τους άλλους Συνέλληνες έδωσαν το αίμα τους για τη δική μας λευτεριά.

«Τιμή σ’ αυτούς που έπεσαν για κάποιο ιδανικό,

τιμή σ’ αυτούς που έπεσαν για κάτι ελληνικό.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να συγχαρεί όσους και όσες πλαισίωσαν το τμήμα του Συλλόγου μας που συμμετείχε στην ιερή πομπή της Εξόδου. Η συμμετοχή αυτή έδειξε για άλλη μια φορά πόσο βαθιά ριζωμένη είναι μέσα στους νέους και τις νέες του τόπου μας η αγάπη για την πατρίδα και η υπερηφάνεια για την τοπική μας ιστορία. Ευχόμαστε σε όλους να είναι γεροί και δυνατοί, ώστε και του χρόνου να ακολουθήσουν την ιερή πομπή αποτελώντας έτσι πρότυπο για τους νεότερους που θα διατηρήσουν την παράδοση του τόπου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                                                                                    Ο Πρόεδρος

                                                                                                                Χρήστος Κακολύρης

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.