Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημήτρη Δούρου, υποψήφιου βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, για το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, καθώς και τη «νέα πορεία με το λαό, για το λαό και την πατρίδα μας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Μια μεγάλη πορεία μόλις ξεκίνησε. Μια νέα πορεία με το λαό, για το λαό και την πατρίδα μας.

Δώσαμε την εκλογική μάχη στην Ναυπακτία και την Αιτωλοακαρνανία με αξιοπρέπεια, ευθύνη, ενθουσιασμό, πολιτική ωριμότητα και ελπίδα. Νοιώθω περήφανος που συμμετείχα και συνέβαλα ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την διαδικασία.

Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω όλες και όλους που όλα αυτά τα χρόνια με εμπιστεύονται και με τιμούν με την ψήφο τους. Όσες και όσους με στήριξαν για πρώτη φορά. Όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που μας έδωσαν για πρώτη φορά στην ιστορία, την πρώτη θέση στις καρδιές τους και στο αποτέλεσμα των εκλογών.

Ειδικότερα ευχαριστώ και συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου για τον καθαρό αγώνα που δώσαμε. Στους δύο βουλευτές μας, όλοι απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας, θεωρώντας ότι θα δώσουν από το κοινοβούλιο, με το καλύτερο τρόπο, την μάχη για να προχωρήσουν οι μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Έχω την αίσθηση ότι τα καλύτερα χρόνια των αγώνων μας είναι μπροστά μας. Θα συνεχίσω, θα συνεχίσουμε όλοι με τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Ένα μέλλον που μπορούμε να το κάνουμε να μοιάζει με τα όνειρα του λαού μας. Φωτεινό και ζεστό με μια μεγάλη αγκαλιά που θα χωράει και τους σημερινούς άνεργους και δεν θα διώχνει μετανάστες τα παιδιά μας.

Δημήτρης Δούρος

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.