Οι Στρατηγικές Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στις περιοχές της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας και της Άρτας – Πρέβεζας, παρουσιάζονται στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, με τους Συμβούλους να καλούνται να γνωμοδοτήσουν επί αυτών.

Η 3η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως αναφέρει στην πρόσκληση που απέστειλε η Πρόεδρος του Σώματος Αναστασία Τογιοπούλου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 3 μ.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).

«Η έρευνα και η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φέρνει μια νέα οικονομία στην περιοχή μας, νέες προκλήσεις και μεγάλες ευθύνες. Από την πρώτη στιγμή η Περιφέρειά μας σήκωσε το βάρος της θετικής διαβούλευσης και με ισχυρή πίστη είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο αυτό της νέας οικονομίας από την εξόρυξη και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων» υπογράμμισε ο Απ. Κατσιφάρας.

Εκτός των παραπάνω, μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, συμπεριλαμβάνονται η έγκριση της υλοποίησης συνδιοργάνωσης και εκτέλεσης προγραμμάτων Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2016, καθώς και ο τρόπος δημοπράτησης για έργα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.