Ξεκίνησε σήμερα 18/4 η λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο – ο οποίος ήταν ανενεργός τουλάχιστον δύο χρόνια από τη μεταφορά και την τοποθέτησή του – με την υποστήριξη εξειδικευμένου προσωπικού από τη νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου και την θερμή ανταπόκριση του υπάρχοντος προσωπικού της νοσηλευτικής μονάδας Μεσολογγίου.
Επισημαίνουμε ότι η πλήρης λειτουργία του θα δοθεί σταδιακά και το πρώτο χρονικό διάστημα θα εξυπηρετεί τις εσωτερικές κυρίως ανάγκες των κλινικών του Νοσοκομείου. Κάτι τέτοιο σημαίνει μικρότερο κόστος επιβάρυνσης, εξυπηρέτηση των ασθενών και λιγότερα δρομολόγια των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ προς Αγρίνιο.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το νέο διορισμό 12/4/2016 επικουρικού ιατρού Ακτινοδιαγνώστη για δύο χρόνια και την πρόσληψη τριών Δ.Ε. και Τ.Ε. ατόμων για τις ανάγκες του ακτινολογικού τμήματος και όχι μόνο, δημιουργεί πλέον τις προϋποθέσεις για την ομαλή και ολοκληρωμένη λειτουργία των εν λόγω μηχανημάτων το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις πλήρους κάλυψης των υφιστάμενων αναγκών.

πηγή: agrinioculture.gr

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.