Η ιστορία συγκλονίζει. Μητέρα απέβαλε στο πρώην 409 Νοσοκομείο της Πάτρας, πήρε το παιδί και το κατέψυξε άψυχο στο σπίτι της. Το περιστατικό συνέβη πριν 2 εβδομάδες στην γυναικολογική κλινική. Η γυναίκα μέχρι και χθες είχε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου της. Η μητέρα εξομολογήθηκε την πράξη της στην κοινωνική λειτουργό του Νοσοκομείου και εκείνη ενημέρωσε την διοίκηση.

 Οπως είπε η μητέρα που αντιμετωπίζει ψυχιατρικό πρόβλημα, είχε συνδεθεί με το έμβρυο και δεν μπορούσε να το αποχωριστεί. Με την παρέμβαση ψυχολόγου η μητέρα πείστηκε να θάψει το έμβρυο. Δυστυχώς το Νοοσκομείο δεν είχε πράξει τα δέοντα, δεν είχε συνταχθεί πιστοποιητικό θανάτου κι έτσι χρειάστηκε η παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αντώνη Χαροκόπου για να γίνει η ταφή.

 Το δράμα όμως για την μητέρα συνεχίζεται. Επισκεπτόμενη άλλο γυναικολόγο διαπιστώθηκε πως κατά την αφαίρεση του νεκρού εμβρύου, δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς το περιστατικό. Η γυναίκα έχει υπολείμματα και κινδυνεύει η ζωή της. Ετσι θα υποβληθεί σε εκ νέου επέμβαση. Η γυναίκα έχει άλλα πέντε παιδιά 5 – 12 ετών. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν περιγράφεται ως τραγική, όμως η ίδια είναι ένα τραγικό πρόσωπο που έχει υποστεί και υφίσταται πολλά στην ζωή της

πηγή: patrastimes.gr

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.