Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Βλέποντας από την αρχή της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας, από το ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Γενάρη, σημάδια μιας ακατανόητης διαχείρισης της εξουσίας και μιας σαφέστατης δεξιάς και μνημονιακής στροφής (επιλογή Παυλόπουλου, συμφωνία 20ης Φλεβάρη κ.ά.),  προσπαθήσαμε να στείλουμε μηνύματα στην ηγεσία του κόμματος, για σεβασμό των κομματικών –συνεδριακών μας αποφάσεων και των προεκλογικών μας εξαγγελιών και δεσμεύσεων προς τον Ελληνικό λαό!

Δυστυχώς ο πρωθυπουργός με την  περί αυτόν ομάδα, «ξεχνώντας»  τις δεσμεύσεις του και αγνοώντας το κόμμα και τα χιλιάδες μέλη του, που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται καθημερινά ενάντια στα μνημόνια, στην εξαθλίωση και στο ξεπούλημα της χώρας, συνέχισε την πολιτική των προκατόχων του, με ακόμα πιο επώδυνο τρόπο, ενάντια στη χειμαζόμενη κοινωνία.

Αποκορύφωμα της περιφρόνησης του αγωνιζόμενου Ελληνικού λαού, η παραχάραξη της θέλησής του, που διατρανώθηκε με το μεγαλειώδες ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου και μετατράπηκε από τον πρωθυπουργό σε ΝΑΙ και τελικά στην τερατώδη συμφωνία της 13ης Ιουλίου και στο πιο άγριο μέχρι σήμερα 3ο μνημόνιο! Η συνύπαρξή μας με αυτές τις ξένες για την αριστερά αντιλήψεις και αυτές τις βάρβαρες πολιτικές,  για την κοινωνία και την πατρίδα μας, είναι αδύνατη!

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις αξίες της αριστεράς και της δημοκρατίας με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, που όλα αυτά τα χρόνια συνυπήρξαμε στην καθημερινή πάλη, ενάντια στα μνημόνια και τις εξοντωτικές πολιτικές τους.

Το ΟΧΙ δε νικήθηκε. Το 62% του Ελληνικού λαού θα επιμείνει μέχρι τέλους, ενάντια στα μνημόνια και τους τοκογλύφους, για ζωή με αξιοπρέπεια, για εθνική κυριαρχία και αυτοδιάθεση, για λειτουργία της δημοκρατίας.

Μέσα από της γραμμές της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, θα δώσουμε τους αγώνες μας για έναν καλύτερο κόσμο, για την προοπτική της νεολαίας μας, για το σοσιαλισμό!

Μάκης Πετρόπουλος μέλος Σ.Ε. Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου
Μιχάλης Χατζής μέλος Σ.Ε. Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου
Βίκυ Μπονάρεβα μέλος Σ.Ε. Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Βασίλης Μπρούμας μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Πάνος Καβαλιέρης μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Αποστόλης Φασούλας μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Πάνος Σουλιώτης μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Σπύρος Τσαφώνιας μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Λεωνίδας Γριπιώτης μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

 
Γωγώ Δροσοπούλου μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Ντίνα Κούρτη μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Τούλα Λιάπη μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Αθηνά Μπατσαούρα μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Ιωάννα Κουτσομπίνα μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Ανδρέας Κοντορίνης μέλος Ο.Μ. Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

 

Μαζί με τα μέλη που έχουν είδη αποχωρίσει από άλλα όργανα (Νομαρχιακή επιτροπή, Περιφερειακό κλπ) ή με δημόσιες δηλώσεις τους, συνολικά αποχωρούμε από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου, 25 μέλη εκ τον οποίων και η πλειοψηφία των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής (Σ.Ε.) της οργάνωσης.

 

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.