Σε κατάληψη των γραφίων του ΟΠΕΚΕΠΕ προχωρά σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας – Μπλόκο Κεφαλοβρύσου, τα μέλη του οποίου διαμαρτύρονται για «εμπαιγμό της κυβέρνησης και του κ.Αποστόλου, που επιμένει να μας αντιμετωπίζει ως πολίτες β’ κατηγορίας«.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αγρότες:

Συνάδελφε αγρότη, ο κόμπος της αγανάκτησης έφτασε στο χτένι της οργής. Πρέπει να βάλουμε τέλος στον εμπαιγμό της κυβέρνησης και του κ. Αποστόλου, που επιμένει να μας αντιμετωπίζει ως πολίτες β’ κατηγορίας.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου καταλαμβάνουμε τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μεσολόγγι, σε συντονισμό με τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα και απαιτούμε να γίνουν οι πληρωμές όλων των οφειλόμενων ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

Πρώτη φορά στα χρονικά που η Ενιαία Ενίσχυση του προηγούμενου έτους δεν έχει πληρωθεί, όπως επίσης τα αγροπεριβαλλοντικά και άλλες οφειλές, Τα σοβαρά προβλήματα των παραγωγών παραμένουν άλυτα! Πρέπει να καταλάβουν ότι οι οικονομικές αντοχές μας εξαντλήθηκαν. Και πως αν δεν γίνουν οι πληρωμές άμεσα, η παραγωγή που ήδη καταρρέει θα σβήσει.

Πόσο ακόμα θα περιμένουμε από τους Κυβερνώντες να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων της κοινωνίας; Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τα «όπλα». Ο αγώνας συνεχίζεται!

Προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στον Κήπο των Ηρώων.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
«Μπλόκο Κεφαλόβρυσου»

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

  1. Lambros Adamis
    Lambros Adamis

    φίλοι μου οι εκλογές (οι περασμένες) είναι πολύ κοντά. Τι διαμαρτύρεστε ? Μετά την απομάκρυνση ουδέν λάθος….Αριστερή διακυβέρνηση δεν θέλατε? Θα τους γευτήτε για τα καλά γιατί αυτοί γατζώνονται στην εξουσία όπως το μωρό στην αγκαλιά της μάνας. Οτι αρπάξουν τώρα γιατί εξουσία μετά από αυτ΄πα που θα πράξουν δεν θα ξαναδούν για τα επόμενα 70 χρόνια!!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.