Με τη συμμετοχή μελών εθελοντικών σωματείων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου, συμβολικός καθαρισμός δημοτικών χώρων και σημείων από την εκτεταμένη αφισορύπανση που παρατηρείται ειδικά τους θερινούς μήνες.

Ο Σπ. Διαμαντόπουλος χαρακτήρισε σε δήλωσή του την κατάσταση ως απαράδεκτη, για την οποία επιβάλλονται μέτρα και πρωτοβουλίες αντιμετώπισής της. Στο πλαίσιο αυτό, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με επαγγελματίες της περιοχής προκειμένου να επιδιωχθεί κατ’ αρχήν συνεννόηση και αμέσως μετά δημιουργία συγκεκριμένων χώρων όπου θα αναρτούνται κάθε είδους ενημερώσεις, ανακοινώσεις και αγγελτήρια.

Αντίστοιχη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και με τους ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών, έτσι ώστε η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα οι κολώνες ηλεκτροδότησης (η οποία αποτελεί ακόμη και προσβολή στην μνήμη των εκλιπόντων), να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.

Στους ήδη υπάρχοντες χώρους ανάρτησης αφισών όπως σημειώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος θα προστεθούν –εάν και εφόσον υπάρξει υπόδειξη – και νέοι, έτσι ώστε να αποσυμφορηθεί η παρούσα κατάσταση.

Ωστόσο, σε περίπτωση όπου παρατηρηθούν φαινόμενα ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης, κατά των παραβατών θα εφαρμοσθούν τα όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.