Δεν έχει ταίρι η τρέλα και παράλληλα η τόλμη ενός 20χρονου φοιτητή φιλολογίας από την Αμερική, ο οποίος παραθερίζει στην περιοχή του Αιγίου και χτες αποφάσισε να…πάει κολυμπώντας από τα Σελιανίτικα μέχρι το νησάκι Τριζόνια, διανύοντας πάνω από 7 ναυτικά μίλια και έχοντας σκοπό να επιστρέψει επίσης κολυμπώντας!

Ο νεαρός, ονόματι Μίτσελ και αγνώστων λοιπών στοιχείων, ξεκίνησε να κολυμπά και πράγματι, γύρω στο μεσημέρι έφτασε στα Τριζόνια, αψηφώντας τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τους κινδύνους που κρύβει ένα τέτοιο εγχείρημα. Στην επιστροφή όμως, θες η κούραση, θες ο ήλιος που τον χτυπούσε κατακούτελα, το παλικάρι κουράστηκε. Τη συνέχεια μόνο σε…αμερικανική ταινία μπορούσαμε να τη δούμε. Ένα περαστικό σκάφος που ο κυβερνήτης του κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει, μιας και ο νεαρός κολυμβητής έκανε νοήματα, τον πλησίασε, έτυχε να είναι και γνωστός γνωστού και τον παρέλαβε τελικά, γυρίζοντάς τον σώο αλλά …κατακόκκινο στα Σελιανίτικα.

Για την ιστορία, ο νεαρός φοιτητής βρίσκεται στην περιοχή συμμετέχοντας στα σεμινάρια αττικής διαλέκτου που διοργανώνει το “Ελληνικόν Ειδύλλιον” του κ. Ανδρέα Ντρέκη, μιας και λατρεύει την αρχαία ελληνική γλώσσα. Ε, μαζί με τα μαθήματα είπε να ζήσει και λίγη περιπέτεια. Και την έζησε!

πηγή: filodimos.gr

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.