Για το δίλημμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου κάνει λόγο στο μήνυμά του ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας Γιάννης Παναγόπουλος, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη εκλογική μάχη ως την πιο κρίσιμη της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Αναλυτικότερα:

Η Ελπίδα παραμένει…

Το δίλημμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου  βρίσκετε πάνω και πέρα  από κλασικούς κομματικούς διαχωρισμούς. Έχει να κάνει με την συνέχεια της πατρίδας και της   κοινωνίας, αντανακλά τη βούληση των πολιτών να κρατήσουν την κοινωνία όρθια επιβραβεύοντας τη σκληρή μάχη προς όφελος των πολιτών και της Χώρας και αποδοκιμάζοντας τις τακτικές των παραδομένων  του χτες. Όσο περνούν οι στιγμές και πλησιάζουμε προς τν κρίσιμη κάλπη το δίλημμα γίνετε συνειδητή επιλογή. Ξεμπερδεύουμε με το χτες, κερδίζουμε το αύριο.

Αποφασισμένος να δώσω  και αυτή την εκλογική μάχη με τους συντρόφους και τους φίλους από το ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχω στην πιο κρίσιμη εκλογική μάχη της μεταπολιτευτικής Ελλάδος με στόχο την ανατροπή και  την παραμονή της ελπίδας και της προοπτικής για τη χώρα και το λαό μας.

Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες

Ήρθε πλέον η ώρα ο πιο αδικημένος νόμος της Ελλάδος, η  Φωκίδα  να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στην οικονομική , πολιτισμική και κοινωνική  ζωή της χώρας. Αυτή  τη μάχη θα πρέπει να  τη δώσουμε όλοι μαζί γιατί αφορά το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν την παλινόρθωση του παλιού αλλά τη συνέχιση της μάχης.

Bιογραφικό Γ.Παναγόπουλου:

Γεννήθηκα το 1969. Είμαι γόνος αγροτικής οικογένειας. Μεγάλωσα στην Μανάγουλη και τελείωσα το λύκειο στο Ευπάλιο Δωρίδας .

Σπούδασα γεωπόνος στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Γ.Π.Α (1987-1993). Δουλεύω σε εταιρείες παραγωγής και εμπορίας γεωργικών εφοδίων από το 1996 έως σήμερα. Έχω δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Δυτική Ελλάδα την Πελοπόννησο και τα νησιά του Αιγαίου. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σε συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης στις Γεωργικές εκμεταλλεύσεις καθώς και σεμινάρια Marketing και πωλήσεων.  Έχω ταξιδέψει επαγγελματικά με πολυεθνικές εταιρείες και έχω δει δομές και τρόπους παραγωγής και εμπορίας στον γεωργικό τομέα στην Ισπανία, Δανία και Γερμανία. Είμαι μέλος του ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Είμαι παντρεμένος και έχω δυο παιδιά.

Ήμουν μέλος του Δ.Σ του συλλόγου φοιτητών  Γ.Π.Α (1987-1993). Είμαι μέλος του Συνασπισμού και μετά ΣΥΡΙΖΑ από το 1987 έως σήμερα,  ιδρυτικό μέλος ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας και αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας.

Παναγόπουλος Ιωάννης

Γεωπόνος

Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.