Η ΝΟ.ΔΕ. Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ., με ανακοίνωσή της που υπογράφεται από τον πρόεδρό της Κώστα Σύρρο, εκφράζει τη συγκίνηση και τη θλίψη που προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του πρ. Υπουργού Βασίλη Μαγγίνα, «μια εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα, που επί χρόνια αντιπροσώπευε με σοβαρότητα και ήθος στα βουλευτικά έδρανα την Αιτωλοακαρνανία«,όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Μια εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα, που επί χρόνια αντιπροσώπευε με σοβαρότητα και ήθος στα βουλευτικά έδρανα την Αιτωλοακαρνανία, έφυγε από κοντά μας. Ο πρώην Υπ. Βασίλης Μαγγίνας, ένας πολιτικός  με συναίσθηση του μέτρου και της προσφοράς, δεν είναι πια μαζί μας.

Σε μιαν εποχή που φθίνουν οι πολιτικές προσωπικότητες, εκείνος μετρημένος κοσμούσε την πολιτική ζωή του τόπου με την ιδιαίτερη αξιοπρέπειά του. Στα χρόνια της κατάρρευσης του πολιτικού  ήθους και της εμπιστοσύνης στους πολιτικούς, εκείνος εξακολουθούσε να παραδίδει μαθήματα «πολιτικής ευπρέπειας».

Οπαδός της ευθείας και όχι της πλάγιας πολιτικής και των δεύτερων σκέψεων ξεχώριζε για την συμπεριφορά του και τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Στις σχέσεις του ίσχυε πάντα η αρχή της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης, κάτι που γνωρίζουν καλά όσοι είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του και να γίνουν φίλοι του.

Στην πολιτική του καριέρα αρκετές φορές «ενοχλούσε», αλλά ήταν της άποψης ότι δε νοείται αξιόπιστος πολιτικός που να τους ικανοποιεί όλους. Αντιμετώπισε αρκετές πολιτικές χαρές και λύπες με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα.

Πάντα με την κρίση του πολιτικού ανδρός ακολουθούσε την άποψη ότι μερικά πράγματα στη ζωή δεν είναι διαπραγματεύσιμα, τουλάχιστον για μερικούς ανθρώπους.

Αν μου επιτρέπεται να εκμεταλλευτώ το προνόμιο του συνεργάτη και του φίλου του Βασίλη Μαγγίνα, ομολογώ ότι αισθάνομαι τυχερός που ήμουν δίπλα του και πορεύτηκα για αρκετά χρόνια με τις πολιτικές του συμβουλές.

Στο δρόμο προς τον ουρανό αγαπητέ Υπουργέ να ξέρεις ότι θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Με σεβασμό σε αποχαιρετάμε όλοι σου οι φίλοι, όλη η Αιτωλοακαρνανία.

Με ένα σφίξιμο στην καρδιά ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ σε έναν άξιο πολιτικό άνδρα του τόπου μας.

 

πηγή: agrinionews.gr

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.