Μετά από τις σχετικές διεργασίες «κλείδωσε» η λίστα Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου .

Την αποτελούν κατά σειρά οι  Γιάννης Κολοβός, Θανάσης Γαλατάς, Βαλάντη Ευπατρίδη, Ηλίας Γεωργαλής, Παναγιώτα Πολιτοπούλου, Δημήτρης Καζάκος, Ελένη Σκανδάλου, Γιώργος Κωλέτσης, Κώστας Κούστας.
Επικεφαλής της λοιπόν είναι ο πρώην πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνεπές στέλεχος της Αριστεράς, εκπαιδευτικός, Γιάννης Κολοβός. Ήταν ο πρώτος επιλαχών τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις έδρα καθώς η Λαϊκή Ενότητα εμφανίζεται ενισχυμένη στο Νομό μας.

Δεύτερος ο επίσης εκπαιδευτικός και μέχρι πρότινος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Γαλατάς  και τρίτη στη λίστα η- υποψήφια τον Ιανουάριο με τον ΣΥΡΙΖΑ-  Βαλάντη Ευπατρίδη. Και  οι τρεις δραστηριοποιούνται στο Αγρίνιο.

Ο Ηλίας Γεωργαλής ήταν υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα παραιτήθηκε από επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών.  Η Γιώτα Πολιτοπούλου είναι από τη Ναύπακτο, ο Δ.Καζάκος από τη Σταμνά Μεσολογγίου, η Ελένη Σκανδάλου από το Αγρίνιο και ο Γιώργος Κωλέτσης από την Αμφιλοχία. Συμβολικά στην 9η θέση ο περιφερειακός σύμβουλος Κ.Κούστας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης πέρυσι με τον συνδυασμό Χατζηλάμπρου στη Δυτική Ελλάδα.

 
 

πηγή: agrinionews.gr

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.