Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένας 7χρονος, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του από σκάφος.

Ο ανήλικος έπαιζε στη θάλασσα σε παραλία στην περιοχή Τσιλιβί της Ζακύνθου το απόγευμα του Σαββάτου, όταν χτυπήθηκε από σκάφος το οποίο έπλεε ακυβέρνητο στο σημείο και στο οποίο δεν επέβαινε κανείς. Σύμφωνα με μαρτυρίες λουομένων, ο 7χρονος είχε τραυματιστεί εντός της θάλασσας, κι ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την ακτή.

Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του νησιού, που έσπευσε στην περιοχή όπου είχε σημειωθεί το ατύχημα. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 7χρονος, ο οποίοςείχε χάσει τις αισθήσεις του, έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Ο 7χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Σε ότι αφορά τα αίτια του ατυχήματος, όπως διαπιστώθηκε στο σκάφος αρχικά, επέβαιναν τρία άτομα ηλικίας 19, 30 και 22 ετών και κατά δήλωση τους την είχαν αγκυροβολήσει σε παρακείμενο όρμο.

Όταν ο 22χρονος επιχείρησε να βάλει μπροστά τη μηχανή του σκάφους, κι ενώ ήταν ο μόνος που επέβαινε σε αυτό, έχασε τον έλεγχο για άγνωστο λόγο κι έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το σκάφος να κινείται με μεγάλη ταχύτητα έχοντας κατεύθυνση την ξηρά.

Ο 22χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου όπου και συνελήφθη ενώ επίσης από τη Λιμενική Αρχή Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθησαν ο 19χρονος και ο 30χρονος.

πηγή: cnn.gr

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.