Να επεκταθεί ο χρόνος για την παροχή έκπτωσης στους οδηγούς που διέρχονται για δεύτερη φορά την γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΡΡΙΟΥ αναφορικά με την τιμή εισιτηρίου των διοδίων από 5,5 ώρες σε 12 ώρες,  τόνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας Ευάγγελος Παπαγεωργίου με την αρμόδιο Διευθυντή της εταιρείας «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.» κ. Καλογήρου Γεώργιο.

Συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Παπαγεωργίου με επιστολή του προς την εταιρεία, ζήτησε να ληφθεί υπ’ όψιν το γεγονός ότι ένας κάτοικος της Αιτωλοακαρνανίας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διέλθει την γέφυρα, να μεταβεί στην Αθήνα για μια εργασία και να επιστρέψει εντός 5,5 ωρών για να προλάβει την μικρότερη παρεχόμενη έκπτωση, όταν η απόσταση ΡΙΟ-ΑΘΗΝΑ είναι τουλάχιστον 2 ώρες με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Προς  την εταιρεία «ΓΕΦΥΡΑ  Α.Ε.»

(Υπ’ όψιν εκπροσώπου της κ. Καλογήρου Γεωργίου)

Αγαπητέ κ. Καλογήρου,

Ως γνωστόν η εταιρεία «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.», που διαχειρίζεται την λειτουργία της γέφυρας «ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ», προσφέρει κλιμακωτές εκπτώσεις  στους οδηγούς που διέρχονται από αυτήν, αρκεί η επιστροφή τους να ολοκληρώνεται μέσα στο ανώτατο χρονικό  διάστημα των 5,5 ωρών.

Ό χρόνος αυτός μπορεί να είναι μερικώς επαρκής για τους κατοίκους του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, όταν μεταβαίνουν στην Πάτρα για κάποιο επαγγελματικό η ιατρικό λόγο καθώς και για τυχόν  ψυχαγωγική εκδήλωση αλλά σίγουρα είναι εντελώς ανεπαρκής, όταν οι συμπατριώτες μου μεταβαίνουν στην Αθήνα, η οποία απέχει τουλάχιστον δυο ώρες διαδρομή με το αυτοκίνητο από το Ρίο.

 Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει να επανεξετάσετε την πολιτική σας σχετικά με το ύψος του εισιτηρίου διοδίων και κυρίως αναφορικά με το θέμα των εκπτώσεων, επεκτείνοντας τον χρόνο επιστροφής των οδηγών στον τόπον τους για την δεύτερη διέλευση από την γέφυρα ΡΙΟΥ –ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ για την παροχή έκπτωσης  σε 12 ώρες.

Πιστεύω ότι η πρότασή μου είναι απολύτως λογική και εκφράζει το σύνολο των συμπατριωτών μου  γιατί είναι αδύνατον ένας κάτοικος της Αιτωλοακαρνανίας να δύναται να διέλθει την γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, να μεταβεί στην Αθήνα, να ολοκληρώσει την εργασία του και να προλάβει να επιστρέψει εντός 5,5 ωρών για  να διέλθει ξανά από την γέφυρα και να τύχει τελικά της μικρότερης παρεχόμενης έκπτωσης.

Σας καλώ λοιπόν να ανταποκριθείτε στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και να προβείτε στην υλοποίησή του δείχνοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό σας πρόσωπο.

Με εκτίμηση.

Παπαγεωργίου Ευάγγελος

Δικηγόρος Αθηνών στον Άρειο Πάγο

Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.