Στο εκλογικό τους «σπίτι», στην εκλογική τους περιφέρεια, θα κλείσουν τις… μαραθώνιες περιοδείες τους οι 4 υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες πριν την εσωκομματική αναμέτρηση.

Αισθάνονται πιο κοντά στους πιστούς τους ψηφοφόρους και μπορούν να εκδηλωθούν με μεγαλύτερη άνεση, πολώνοντας το κλίμα στο πιο οικείο κοινό τους.

Έτσι, σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα πραγματοποιήσει την τελευταία κεντρική του ομιλία σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και φίλους, στο Μαρούσι, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης». Δίπλα του θα βρεθεί ο δήμαρχος Γ. Πατούλης, ο οποίος αποτελεί και έναν από τους βασικούς υποστηρικτές του και θα είναι εκ των διοργανωτών της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε το ξενοδοχείο της Αθήνας InterContinental για την τελευταία του συγκέντρωση και ομιλία που θα γίνει αύριο, Παρασκευή. Ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε γνώριμο κοινό και θα ξεδιπλώσει το σχέδιό του για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, της οικονομίας και γενικότερα της πορείας της χώρας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας την τελευταία κεντρική ομιλία του πριν τις εσωκομματικές εκλογές θα την απευθύνει στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη, αύριο, Παρασκευή στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλαί Ντε Σπορ).

Την τελευταία κεντρική ομιλία του ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να την κάνει χθες, στην Αθήνα, στο γήπεδο Σπόρτιγκ. Μάλιστα πριν την κεντρική του ομιλία στο Σπόρτινγκ, ο Αδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα στη συγκέντρωσή του και του παραχώρησε και βήμα για να μιλήσει στους δικούς του υποστηρικτές, αλλά ο Απ. Τζιτζικώστας αρνήθηκε. Το κάλεσμα έγινε με παρέμβαση του Αδωνη Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία παραχωρούσε συνέντευξη ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

Αναλυτικότερα: «Έθνος» – Ελένη Κομίνη

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.