Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και συνελήφθη ένας 21χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου κλοπή που έλαβε χώρα από τις (13-9-2015) το βράδυ μέχρι τις (14-9-2015) νωρίς το πρωί στην αερολέσχη Αγρινίου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 21χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ακόμη ένας 21χρονος ημεδαπός τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι οι δράστες ενεργώντας από κοινού από τις (13-9-2015) το βράδυ μέχρι και τις (14-9-2015) νωρίς το πρωί, παραβίασαν συρόμενη μεταλλική πόρτα της αερολέσχης Αγρινίου, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν ένα ηλεκτρικό κομπρεσέρ αέρα και μια εργαλειοθήκη με εργαλεία συνολικής αξίας (500) ευρώ.

Επιπλέον, οι δράστες αποπειράθηκαν  αφαιρέσουν καύσιμα από πέντε σταθμευμένα αεροπλάνα χωρίς να το επιτύχουν, προκαλώντας φθορές σε αυτά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.