Δράστες είναι δυο ημεδαποί τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και συνεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις κλοπές οχημάτων και μια σε επιχείρηση που έλαβαν χώρα από το Νοέμβριο του έτους 2015 μέχρι και τον Φεβρουάριο του έτους 2016.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών ηλικίας 33 και 22 ετών,  τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού, από τις (30-11-2015) μέχρι και τις (16-2-2016) είχαν αφαιρέσει τέσσερα ιδιωτικής χρήσης φορτηγά αυτοκίνητα και ένα επιβατηγό αυτοκίνητο από διάφορες περιοχές του Αγρίνιου, ενώ στις (10-2-2016), στο Μεσολόγγι, είχαν αφαιρέσει από προαύλιο χώρο επιχείρησης εμπορίας μαρμάρων,  πλακίδια συνολικής αξίας (750) ευρώ περίπου.

Οι δράστες αφού αφαιρούσαν τα οχήματα τα μετέφεραν σε απομακρυσμένες  περιοχές όπου στη συνέχεια αφαιρούσαν μηχανικά μέρη τους όπως κινητήρες και μπαταρίες, αλλά και εργαλεία.

Σημειώνεται ότι όλα τα οχήματα έχουν ανευρεθεί και αποδοθεί στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί στην οικία του 33χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί είχαν βρει εργαλεία που είχε αφαιρέσει από κλεμμένο όχημα, τα οποία απόδωσαν στον ιδιοκτήτη τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.