Με αυξημένο ενδιαφέρον και συμμετοχή ξεκίνησαν χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι, οι ενημερωτικές συναντήσεις από την Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Ε. αναφορικά με το τοπικό πρόγραμμα CLLD Leader, που έχει ως αντικείμενο την «Αξιοποίηση συγκριτικών πλεονεκτημάτων αναπτυξιακής ενότητας Ναυπακτίας –Μεσολογγίου – Αστακού».

   Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Μουσείου Ιστορίας, παρουσία του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου  Νίκου Καραπάνου, του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας και Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε. Γ. Σιαμαντά, του Δ/ντή Χαρ. Μιχαλόπουλου και του στελέχους της εταιρείας  Αδ. Βλαχογιάννη.

   Στον τοποθέτησή του ο Νίκος Καραπάνος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και τις δυνατότητές του, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι αποτελεί ευκαιρία συνεργασίας και αναπτυξιακής προοπτικής μεταξύ φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

   Η αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων του προγράμματος έγινε από τους εκπροσώπους της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε., ενώ ακολούθως υποβλήθηκαν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

   Σήμερα, η ενημερωτική συνάντηση  θα επαναληφθεί στο Αιτωλικό στις 7.30 το απόγευμα (Κέντρο Χαρακτικών Τεχνών – Μουσείο Βάσως Κατράκη), ενώ αύριο Τετάρτη 10-8 στο Νεοχώρι (Δημοτικό κατάστημα).

 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.