Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μητροκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ημέρα κατά την οποία κηδεύτηκε η άτυχη 44χρονη σε κλίμα μεγάλης οδύνης και πένθους στην Παραβόλα.

Ο πατέρας της οικογένειας συνοδευόμενος από τον 18χρονο γιο επισκέφθηκαν τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αγρίνιο όπου κρατείται ο 22χρονος μητροκτόνος ενόψει της αυριανής απολογίας του.

Ο πατέρας από την πρώτη στιγμή έδειξε εμπράκτως τη διάθεση να συμπαρασταθεί στο παιδί του, τον δράστη του φονικού. Φρόντισε για την υπεράσπιση, του μετέφερε ρούχα και φαγητό στα κρατητήρια και του είπε λόγια παρηγοριάς.

Στην κατάθεση του εξάλλου ο πατέρας ανέφερε πως δεν γνώριζε πως έγινε το συμβάν καθώς απουσίαζε στο Αγρίνιο ωστόσο ξεκαθάρισε πως στην οικογένεια υπήρχαν οι συνηθισμένες εντάσεις άλλα όχι σοβαρά ή άλλα προβλήματα.

Ο πατέρας λοιπόν φροντίζει ώστε η οικογένεια να παραμείνει ενωμένη και να συμπαρασταθεί στον μητροκτόνο θεωρώντας πως  αιτία του φονικού ήταν η “κακιά η ώρα”  και δεν υπήρξε πρόθεση ενώ ο δράστης είχε το ακαταλόγιστο λόγω μέθης .

Συνόδευσε λοιπόν σήμερα τον μικρότερο γιο στα κρατητήρια όπου εξελίχθησαν ιδιαίτερες στιγμές με τα αδέρφια να αγκαλιάζονται . Η εξέλιξη έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο 18χρονος στην κατάθεση του υπήρξε επιβαρυντικός για τον αδερφό του καθώς μάλιστα του πρόσαψε πρόθεση και ζήτησε την τιμωρία του για το θάνατο της μητέρας τους. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες έρχονται δεύτερες σκέψεις και αντιλαμβάνεται πως δεν υπήρξε πρόθεση. Ενδέχεται μάλιστα να ζητηθεί να δώσει ο 18χρονος συμπληρωματική κατάθεση.

Σε κάθε περίπτωση προκύπτει πως όλα τα μέλη της οικογένειας (και οι δυο αδερφές) θα επιδιώξουν να στηρίξουν τον αδερφό τους και θα είναι αύριο στα δικαστήρια όπου θα μεταφερθεί για την απολογία. Η μητέρα χάθηκε και δεν γυρίζει πίσω, τουλάχιστον να μην καταστραφεί ολοκληρωτικά η ζωή του 22χρονου, είναι η οπτική τους.

πηγή: agrinionews.gr

Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.