Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και τα στελέχη του αυτόνομου χρηματοπιστωτικού Οργανισμού είχε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε η στενότερη και διαρκής συνεργασία για την ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής της Περιφέρειας και η στήριξη της επιχειρηματικότητας και των ιδιωτών εν μέσω της οικονομικής κρίσης και των επιπτώσεων που αυτή έχει.

Επιπλέον, συζητήθηκαν αναπτυξιακά ζητήματα καθώς και η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων, η έναρξη του νέου ΕΣΠΑ στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και οι τρόποι για την αφομοίωση του πακέτου Γιούνκερ στην ελληνική οικονομία.

«Χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων των οργανισμών και φορέων που μπορούν να συμβάλλουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση και στην ενίσχυση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για βιώσιμη ανάπτυξη, όμως πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να συμβάλλουμε στην άρση του αδιεξόδου που έχει περιέλθει η οικονομία τόσο εθνικά όσο και τοπικά» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός του κ. Κατσιφάρα, ο πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης, ο Διευθυντής Δανείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Ταμείου Γιώργος Κουλτούκης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δανείων Τοπ. Αυτοδιοίκησης του Ταμείου Βασίλης Πέτσας, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Διονυσία Μαράτου και ο συνεργάτης Οικονομικών του Περιφερειάρχη Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος.

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.