Οι Αστυνόμοι Β” του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ευθύμιος Λύσσαρης με καταγωγή από τη Ναύπακτο και Βασίλειος Φλώρος με καταγωγή από την Αμφιλοχία θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές των εκδηλώσεων με θέμα «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου» που θα λάβουν χώρα τις προσεχείς ημέρες στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα σε Μεσολόγγι και Αμφιλοχία.

Αναλυτικότερα, η εκδήλωση στο Μεσολόγγι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Μαΐου στις 9 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και συνδιοργανώνεται από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το πρόγραμμα της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας αυτής ενημερωτικής ημερίδας, η οποία απευθύνεται σε εφήβους, περιλαμβάνει ενημέρωση των μαθητών της ΣΤ” τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου από τις 9.00 π.μ. έως τις 11.00, ενώ αμέσως μετά (έως τις 13.00 μ.μ.) οι ειδικευμένοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα απευθυνθούν στους μαθητές της Α” τάξης των Γυμνασίων.

Η αντίστοιχη εκδήλωση στην Αμφιλοχία συνδιοργανώνεται από το Δήμο Αμφιλοχίας, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αμφιλοχίας.

 

 

Share on Facebook6Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.