Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κατάστημα Ναυπάκτου την Τετάρτη 14/01/2015 Τετάρτη με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και θέματα σχετικά με την προεκλογική περίοδο.

Διαβάστε όλο το πρακτικό της σύσκεψης:

Στη Ναύπακτο και στο δημοτικό κατάστημα σήμερα την 14/01/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 συνήλθαν σε σύσκεψη οι εκπρόσωποι των παρακάτω πολιτικών κομμάτων που κλήθηκαν  ύστερα από την με αριθ. πρωτ. 411/09-01-2014 γραπτή πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπακτίας, με θέμα: «Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους και άλλων λεπτομερειών» σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 14473/11-4-2012 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών».

Χρέη γραμματέα της σύσκεψης εκτέλεσε  ο υπάλληλος του Δήμου Ναυπακτίας Παπάς Χρήστος.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

  1. Μπέκος Αντώνιος Νέα Δημοκρατία
  2. Σαρκόπουλος Γέωργιος ΠΑΣΟΚ
  3. Σκέντζος Γεώργιος Ενωση Κεντρώων

Επίσης στην σύσκεψη παραβρέθηκαν:

  1. Σύψας Ιωάνης Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας
  2. Μηνόπουλος Αθανάσιος αναπληρωτής Δ/ντής Διοικ.Υπηρεσιών

Με την έναρξη της συνεδρίασης ο αντιδήμαρχος κ. Σύψας αναφέρθηκε στο αντικείμενο της σημερινής σύσκεψης σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 14473/11-4-2012 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και στην ανάγκη να γίνει προσπάθεια από όλα τα πολιτικά κόμματα να τηρήσουν τα αναφερόμενα στην ανωτέρω απόφαση και όποιο κόμμα επιθυμεί την παραχώρηση χώρου σε πλατεία για να τοποθετήσει  περίπτερο ή κιόσκι σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση να υποβάλλει αίτηση στον Δήμο για να υποδειχθεί ο χώρος από την Τεχνική Υπηρεσία.

Στην συνέχεια έλαβαν τον λόγο και τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων ως εξής:

  1. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Σαρκόπουλος ζήτησε την τοποθέτηση ενός τραπεζιού στην πλατεία Λιμένος
  2. Ο εκπρόσωπος της Ενωσης Κεντρώων ζήτησε χώρο στην πλατεία Λιμένος

  Ακολούθησε διαλογική συζήτηση στην οποία έλαβαν μέρος και οι παρευρισκόμενοι  υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Ναυπακτίας.

Οι εκπρόσωποι των ανωτέρω κομμάτων

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ

ΟΜΟΦΩΝΑ

Συμφωνούν στην τήρηση της υπ’ αριθ. 14473/11-4-2012 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών και όποιο κόμμα επιθυμεί παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για κιόσκι κ.λ.π. πρέπει να κάνει αίτηση στον Δήμο Ναυπακτίας έως την 16/01/2015 ώστε στην συνέχεια  να του υποδειχθεί ο χώρος από την Τεχνική Υπηρεσία και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και μετά την 16/01/2015 αλλά δεν θα υπάρχει προτεραιότητα. Επιτρέπεται στα κόμματα η τοποθέτηση αφισών σε ιδιόκτητα ταμπλώ διατάσεων 1×1,5μ ή σε ιδιόκτητα  κιόσκια τα οποία θα τοποθετηθούν  σε χώρους σύμφωνα με την ανωτέρω διαδικασία.

Επίσης τα κιόσκια κ.λ.π. να τοποθετηθούν στις πλατείες σε σημείο που να μην εμποδίζεται η λειτουργία των καταστημάτων.

Το παρόν πρακτικό να υποβληθεί για έγκριση στο Δ.Σ .

Οπότε συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και υπογράφεται ως εξής:

Ναύπακτος 14/01/2015

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων

(υπογραφές)

Ακριβές αντίγραφο

Ο Δημοτικός Υπάλληλος

Παπάς Χρήστος

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.