Το Σάββατο το απόγευμα θα ανακοινώσει ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου το νέο κόμμα σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επελέγη η 3η Ιανουαρίου για να κάνει συμβολική αναφορά στην 3η Σεπτέμβρη, ημερομηνία ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου του νέου κόμματος Γιώργος Ελενόπουλος, το όνομα, τα σύμβολα και τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν είναι έτοιμα.

Το iefimerida.gr κάνει λόγο για δημοσίευμα των Finacial Times, όπου χαρακτηρίζεται ο Γιώργος Παπανδρέου ως μπαλαντέρ των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα και περιγράφουν την αναστάτωση στο πολιτικό σκηνικό από τις πληροφορίες περί ίδρυσης κόμματος από τον πρώην Πρωθυπουργό.

Οι Finacial Times, με άρθρο τους την Πρωτοχρονιά «λίγες μέρες πριν την ανακήρυξη του κόμματος» όπως γράφουν αναγάγουν τον Παπανδρέου σε ρυθμιστή των εκλογών.

«Ο ηλικίας 65 ετών πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω στην πολιτική ως ηγέτης ενός κόμματος «μπαλαντέρ» που θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα των πρόωρων γενικών εκλογών της χώρας στις 25 Ιανουαρίου» αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου.

Share on Facebook3Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.