Με αφορμή την Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα (16 – 22 Μαϊου) οι εθελοντικές ομάδες  vbac και φυσιολογικού τοκετού Αχαϊας – Αιτωλοακαρνανίας  και Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλούν δωρεάν στις ανοιχτές εκδηλώσεις σχετικά που θα λάβουν χώρα στις πόλεις της Πάτρας και του Αγρινίου στις 22 και 23 Μαϊου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, και στις δύο πόλεις θα πραγματοποιηθούν προβολές της ταινίας «Έλντα μία γέννα» και μετά από την κάθε προβολή θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τον τοκετό ώστε οι γυναίκες (έγκυες και μη) να αφυπνιστούν και να αρχίσουν να διεκδικούν το δικαίωμα να γεννούν με σεβασμό και αξιοπρέπεια, στον χώρο όπου επιθυμούν, με τα άτομα που επιθυμούν και την ώρα που το μωρό επιλέξει να έρθει στην ζωή.

Έτσι, για την πόλη της Πάτρας στις 22 Μαϊου 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας «Έλντα μία γέννα»  στην μαρίνα στο Θεατράκι καφέ (στον πάνω όροφο της καφετέριας). Ενώ, για την πόλη του Αγρινίου η προβολή της ταινίας «Έλντα μία γέννα»  θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαϊου 2016 και ώρα 6 το απόγευμα, στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης «Το δεντράκι της αγάπης» που βρίσκεται στην Ικονίου 22, στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ευχαριστούμε πολύ το Θεατράκι καφέ στην μαρίνα της Πάτρας  και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης «Το δεντράκι της αγάπης» για την φιλοξενία τους και την διάθεση υλικοτεχνικού εξοπλισμού προκειμένου να προβληθεί η ταινία.

elntagenna

Αχαϊα – Αιτωλοακαρνανία : Ομάδα vbac – φυσιολογικού τοκετού

https://www.facebook.com/groups/omadastiriksisfisiologikoutoketouditikisellados/

Αιτωλοακαρνανία : Μητέρες – Γυναίκες

https://www.facebook.com/groups/motherwoman.aitoloakarnanias/

 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.