Με επιστολή του ο γνωστός ναυπάκτιος δικηγόρος Χρήστος Παΐσιος, ανακοινώνει επίσημα την κάθοδό του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά η επιστολή:

Φίλες και φίλοι,

Με γνώμονα το καλό του τόπου, της Αιτωλοακαρνανίας μας, η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με επέλεξαν να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά ένας ενεργός πολίτης, ένας νέος άνθρωπος, έτοιμος να υπηρετήσω τον τόπο μας στον οποίο αποκλειστικά δρατηριοποιούμαι. Για το λόγο αυτό δε ζητώ απλά την ψήφο σας, αλλά την ψήφο από καρδιάς.

Έχοντας βαθιά την πεποίθηση ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και των προκλήσεων και έχοντας μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα, με σεβασμό στην καθεμία και τον καθένα σας ξεχωριστά, ζητώ τη στήριξή σας.

Λέμε την αλήθεια.

Εγγυόμαστε το αύριο.

Η ψήφος σας σε αυτές τις εκλογές θα κρίνει την πορεία του τόπου μας. Είναι πραγματικά στο χέρι μας να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους εταίρους μας, ότι η χώρα είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την ευρωπαϊκή της προοπτική και να διεκδικήσει με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια σταθερή πορεία και ένα αισιόδοξο μέλλον.

 

Με εκτίμηση,

Χρήστος Παΐσιος

Υπ.βουλευτής Ν.Δ. Αιτ/νιας

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Χρήστος Παΐσιος γεννήθηκε στη Ναύπακτο. Είναι Δικηγόρος Πρωτοδικείου Μεσολογγίου και Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Αφού αποφοίτησε από το Α΄ Λύκειο Ναυπάκτου, σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου και εξελέγη στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Το 1994 που εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπάκτου, διετέλεσε ως ο νεώτερος μέχρι τότε Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αιρετός Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Συμμετείχε, με την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Αιτωλοακαρνανίας σε πολλά συνέδρια Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Διετέλεσε Πρόεδρος του πρώτου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Αιτωλοακαρνανία, μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιπρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Ναυπάκτου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παπαχαραλαμπείου Εθνικού Σταδίου, Φιλαρμονικής και Ιδρύματος, Αντιπρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Πόλεων του Κορινθιακού «ο Αρίων» και πλήθους επιτροπών, κληροδοτημάτων και άλλων κοινωνικών φορέων.     

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.