Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr επικεφαλής στη λίστα Αιτωλοακαρνανίας των Ανεξαρτητων Ελλήνων θα είναι ο Ναυπάκτιος Θύμιος Δρόσος. Στο ψηφοδέλτιο εξάλλου θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον Ιανουάριο.

Στέλεχος με μακρά διαδρομή στη ΝΔ και πολιτευτής της στο Νομό, ο Θύμιος Δρόσος την εγκατέλειψε το 2012 ενώ τον περασμένο Ιανουάριο συμμετείχε σε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο  Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ.

Ακολουθούν στη λίστα οι Γιώργος Σταθόπουλος, Παναγιώτης Μιχαλάτος ενώ στο ψηφοδέλτιο θα συμμετάσχει και ο εκπαιδευτικός Μάκης Γκοργκόλης. Επισης  θα συμμετάσχουν οι Δήμητρα Αλεξανδροπούλου,  Ευάγγελος Παπαγεωργίου, Ουρανία Μπούρχα, Καραγεώργου Σπυριδούλα και  Διογένης Παπαδόπουλος.

Απουσιάζει από τη λίστα η κυρία Ευγενία Πρεβεζάνου- Αρβάνιτη η οποία πρώτευσε σε σταυρούς τον περασμένο Ιανουάριο και ο Κώστας Ντούπης που θα είναι επικεφαλής του εκλογικού αγώνα του κόμματος.

Σύμφωνα εξάλλου με ανακοίνωση του κόμματος, ο πρόεδρος της επιτροπής του εκλογικού αγώνα και πρώην υπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, σε συνέντευξη τύπου αύριο Δευτέρα, παρουσία των υποψηφίων των ΑΝΕΛ στο νομό, δίνοντας ταυτόχρονα και το στίγμα του προεκλογικού αγώνα.

πηγή: agrinionews.gr

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.