Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, οκτώ περιπτώσεις κλοπών και ζωοκλοπών που συνέβησαν πριν από δύο χρόνια περίπου, σε ποιμνιοστάσια και αγροικίες σε περιοχές του Αστακού, Μπαμπίνη και Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων και συγκεκριμένα ενός 46χρονου ημεδαπού, ενός 30χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας και ενός ακόμα ομοεθνή του, που αναζητείται, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ζωοκλοπές.

Πιο συγκεκριμένα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, κυρίως τις βραδινές ώρες, από τον Ιούλιο του 2013 μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, διέπραξαν δύο κλοπές σε φορτηγά αυτοκίνητα, αφαιρώντας καύσιμα και τις μπαταρίες των οχημάτων, ενώ από αγροκτήματα των προαναφερόμενων περιοχών, αφαίρεσαν ένα αλυσοπρίονο και διέπραξαν συνολικά πέντε ζωοκλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών δραστών, θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.