Έκκληση απευθύνουν οι άνθρωποι από την Εθελοντική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Φωτεινό Αστέρι” στους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο για τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, είδη υγιεινής και καθαριστικών:
Οι διανομές τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και ειδών υγιεινής και καθαριστικών από το Φωτεινό Αστέρι σε άπορες οικογένειες, μόνο για τον μήνα Αύγουστο ξεπέρασαν τις εκατό.
Δυστυχώς οι προμήθειες μας μειώθηκαν δραματικά και κάνουμε έκκληση στους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο, καθώς και σε επιχειρήσεις να προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί σε βρεφικές κρέμες και γάλα καθώς σε είδη πρώτης ανάγκης, προϊόντα καθαριότητας και  ατομικής υγιεινής.
Σαν εθελοντική οργάνωση κάνουμε έκκληση ώστε να βοηθήσουμε όσο περισσότερες άπορες οικογένειες μπορούμε που έχουν μωρά και παιδιά έως 16 ετών.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Φωτεινού Αστεριού 2611 122 497 και 698 104 4800 καθώς και στο email [email protected] αλλά και στο facebook :   https://www.facebook.com/pages/Το-Φωτεινο-Αστερι/493603270753653?ref=aymt_homepage_panel
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.