Τη σύγκρουση και την πόλωση του προεκλογικού κλίματος στην τελική ευθεία προς τις κάλπες επιχείρησαν οι δύο μονομάχοι στο χθεσινό ζωηρό ντιμπέιτ. Ο Αλ. Τσίπρας ήθελε να αναδείξει τη σύγκριση του παλιού με το νέο. Ο Β. Μεϊμαράκης επέμεινε στο επτάμηνο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη σύγκρουση και την πόλωση του προεκλογικού κλίματος στην τελική ευθεία προς τις κάλπες επιχείρησαν οι δύο μονομάχοι στο χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ, συνδέοντας ωστόσο την «απόπειρα» με την επιλογή να μην κάνουν το μοιραίο λάθος.

Ναι μεν η χθεσινή τηλεμαχία ήταν εξαρχής πιο ζωηρή και ενδιαφέρουσα από την προηγούμενη στην οποία συμμετείχαν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, εντούτοις και ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πατούσαν φρένο όταν «έβλεπαν» μπροστά τους παγίδα και το ενδεχόμενο απόκλισης από τον κεντρικό στόχο.

 
 

πηγή: Έθνος

 
 

1 Σχόλιο

  1. Μεγαλη μου απορια

    Εντάξει ο Μειμαρ μνημονιακός μάγκας παλιάς εποχής δεν πείθει. Ο άλλος ο νεομνημονιακός κωλοτούμπας πως γίνεται να πείθει τους πρώην Συριζοαντιμνημονιακούς Ναυπάκτιους?? Άβυσσος η ψυχή…..Το χάσμα ανάμεσα σ” αυτό που δήθεν πιστεύουμε και σε αυτό που πραγματικά πιστεύουμε εξηγεί πολλά.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.