Αποτέλεσμα είχαν οι έρευνες αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών του Αγρινίου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για καλλιέργεια και διακίνηση ποσοτήτων ινδικής κάνναβης στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν νομότυπη έρευνα στην κατοικία 50χρονου δημόσιου υπαλλήλου στο Αγρίνιο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7.800 ευρώ. Θεωρείται πως το ποσό αυτό σχετίζεται με ναρκωτικά, μιας και στη συνέχεια βρέθηκε σημαντικός αριθμός δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε καλά περιφραγμένο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 50χρονου και επιμελώς κρυμμένα μεταξύ θερμοκηπίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 42 δενδρύλλια χασίς, με ύψος έως 2,80 μέτρα. Στη συνέχεια όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ο 50χρονος διέθετε κλειδιά και από ένα δεύτερο περιφραγμένο αγρόκτημα στην περιοχή Γιαννούζι Αγρινίου, ιδιοκτησίας άλλου 50χρονου επίσης δημοσίου υπαλλήλου που συνελήφθη, όπου βρέθηκαν και εκριζώθηκαν άλλα δυο δενδρύλλια, ύψους έως 1,80 μ.
Με την δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών του Αγρινίου.

 

 

πηγή: patrastimes.gr / φωτο: αρχείου

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.