ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ώρα 10:30 π.μ.

Οι αναζητήσεις εστιάζονται στην περιοχή του Νεοχωρίου όπου φαίνεται να χάνεται το σήμα της κινητής τηλεφωνίας των δύο αγνοούμενων μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος αυτοκινήτου που να μαρτυρά τροχαίο ατύχημα ή εκτροπή, ενώ η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Η ομάδα διάσωσης του Μεσολογγίου αυτή την ώρα κάνει αναζητήσεις στην παραποτάμια περιοχή από Πεντάλοφο μέχρι Παλαιομάνινα. Πληροφορίες λένε ότι οι δυο αγνοούμενοι φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο της Πενταλόφου θέλησαν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους στο Νεοχώρι.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ώρα 09:30 π.μ.

Άκαρπες είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών. Στην περιοχή είχε φθάσει από χτες κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα που ειδικεύεται σε τέτοιες αναζητήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ενταθούν οι έρευνες μόλις πέσει η στάθμη του νερού στον Αχελώο (έχουν κλείσει το φράγμα) όπου και εστιάζεται το ενδιαφέρον των Αρχών για την εύρεση περισσότερων στοιχείων.

 

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η αστυνομία μετά την δήλωση εξαφάνισης δυο ανδρών στην Πεντάλοφο. Πρόκειται για τον Ιωάννη Κορδώση από την Πεντάλοφο και τον Παλαιομανιώτη Βασίλη Γρατσάνη του Κων/νου.

Οι δυο άνδρες διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο μέχρι τις 4:30 το πρωί και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητό τους να φύγουν. Από εκείνη την ώρα δεν έχουν δώσει σημεία ζωής και οι οικογένειές τους δήλωσαν εξαφάνιση σήμερα αργά το απόγευμα. Επέβαιναν σε ένα μαύρο Toyota Corolla με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885.

Η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί για την αναζήτησή τους ενώ στην έρευνα συμμετέχει και η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου. Όποιος γνωρίζει κάτι ας το δηλώσει άμεσα στις αρμόδιες αρχές ή στα τηλ. 26320 41163, 6937 097075, 6981 227424 και 6944 271647.

 

πηγή: «Αιχμή» – ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.