Παρουσία του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Πάτρα, η περιφερειακή συνδιάσκεψη της Πάτρας, καλύπτοντας  τους νομούς Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τα νησιά της Ζακύνθου και Κεφαλονιάς.

«Η διοργάνωσή τους πρόκειται να αποτελέσει ένα οδοιπορικό προς το λαό, ένα πραγματικό άνοιγμα στην κοινωνία, μια γραμμή μάχης, που σφυρηλατεί την ενότητα και διευρύνει τις δυνάμεις της Παράταξης«, λένε χαρακτηριστικά στελέχη της Συγγρού.

Ακόμα πάντως δεν είναι γνωστό αν ο πρώην πρωθυπουργός θα έχει ιδιαίτερες συναντήσεις με τα τοπικά στελέχη και με φορείς της περιοχής, ενώ πρόκειται να αναφερθεί με έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις με την πορεία των διαπραγματεύσεων και την οικονομική κατάσταση της χώρας, με αφορμή και την ΠΝΠ.

Ο κ. Σαμαράς αναμενεται να είναι στην πρωτεύουσα της Αχαϊας στις 12.00 το μεσημέρι για να ανοίξει τις εργασίες της συνδιάσκεψης. Το μεγάλο ερώτημα είναι, κατα πόσο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την περιοχή θα αμφισβητήσουν ευθέως τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ή θα επιλέξουν το δρόμο της ήπιας κριτικής.

Η συνδιάσκεψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πάτρα γίνεται λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη σύγκρουση πολιτευτών του κόμματος απο την Αχαϊας, Αθ. Νταβλούρος και Δ. Τριανταφυλλόπουλος με το προεδρείο της ΝΟΔΕ.

πηγή: patrastimes.gr

Share on Facebook1Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.