Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για την προάσπιση, την προαγωγή και τη διαφύλαξη της υγείας, υλοποιεί δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα για τους πολίτες και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, μεταξύ άλλων και για την οδική ασφάλεια των πολιτών.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνουν ημερίδες με θέμα «Ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση Πολιτών – Φοιτητών για την οδική ασφάλεια» σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12 στην αίθουσα Α1 του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ στο Αντίρριο.

Επιπλέον, αύριο Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με το ίδιο θέμα στο Αίγιο και συγκεκριμένα στην αίθουσα Πολύκεντρο Δήμου.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Δριβίλας, ενώ θα μιλήσουν και ο εκπαιδευτής του Ι.Ο.ΑΣ. Σωτήρης Φωτόπουλος με θέμα «Παρουσίαση προγράμματος για την Οδική Ασφάλεια ‘Γνώση – Πρόληψη – Ζωή’».

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.