Αν και καταγγέλλεται πως λίγο πριν παραιτηθεί υπέγραψε μετακίνηση εργαζομένου, πριν από λίγο ο διοικητής των νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας, επιβεβαίωσε την υποβολή της παραίτησης του, μετά και το γραπτό αίτημα που εστάλη από τον υπουργό Υγείας Π. Κουρουμπλή σε όλες τις διοικήσεις των νοσοκομείων της χώρας.

Παραιτήσεις υπεβλήθησαν και από άλλα μέλη της διοίκησης, στο πλαίσιο της υπουργικής αυτής «παραίνεσης» ενώ δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό το τι πρόκειται να πράξει ο υποδιοικητής κ. Κυριακοπουλος, που μέχρι πριν λίγες μέρες απέφευγε να δηλώσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Δεν αποκλείεται πάντως να αρνηθεί, όπως πράττουν και άλλοι διοικητές νοσοκομείων της χώρας, που στηρίζονται στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει με το υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα την προθεση του να μην παραιτηθει έκανε γνωστή πριν από λιγο  στο agriniopress.gr ο Γ. Κυριακόπουλος. Φέρεται να υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως «έχει έργο σε εξέλιξη να επιτελέσει» και που έχει σχεδιάσει να το ολοκληρώσει μέχρι το 2016, οπότε και λήγει η θητεία του.

πηγή: agriniopress.gr

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.