Συνελήφθησαν άμεσα οι δράστες των χθεσινών εμπρησμών σε κάδους απορριμμάτων στη Πάτρα

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας

Οι δράστες μέσα σε είκοσι λεπτά προκάλεσαν φωτιά, προξενώντας φθορές, σε τέσσερις κάδους

Συνελήφθησαν, σήμερα (8-12-2015) νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 19,15 και 18 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και πρόκληση διακεκριμένων φθορών κατά συναυτουργία.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης και η σύλληψη των δραστών είναι αποτέλεσμα συντονισμένων αναζητήσεων των αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης μετά από καθοδήγηση του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, χθες (7-12-2015) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, οι τρεις δράστες,  κινούμενοι πεζοί, σε διάστημα μόλις είκοσι λεπτών, προκάλεσαν πυρκαγιά, προξενώντας φθορές, σε τέσσερις κάδους απορριμμάτων, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, μετέβησαν στην περιοχή και ενεργώντας εκτεταμένες έρευνες, εντόπισαν σε μικρό χρονικό διάστημα τους τρεις δράστες και τους συνέλαβαν.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους τρείς συλληφθέντες βρήκαν στη κατοχή τους και κατέσχεσαν μια κουκούλα τύπου full face και έναν αναπτήρα.

Ο 19χρονος και ο 18χρονος θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω ανηλικότητας.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.