Συνελήφθη χθες (11-6-2015) το απόγευμα, σε παράδρομο του Δασυλλίου Πατρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 77 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και παράνομη οπλοκατοχή.

Με τις κατηγορίες της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου βαρύνονται και οι γονείς του τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν τον 77χρονο μέσα στο σταθμευμένο όχημα του, μαζί με δύο ανήλικες ημεδαπές Ρομά, ηλικίας 11 και 10 ετών, να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε αυτές και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο γκλοπ μήκους 39 εκατοστών.

Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο δράστης επιβίβασε τις ανήλικες στο όχημά του δελεάζοντας τες με το χρηματικό ποσό των (5) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.