Οι δράστες ενεργώντας από κοινού με μια ακόμη ημεδαπή, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, διέπραξαν τρεις κλοπές

Συνελήφθησαν, χθες (15-7-2016) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 37χρονος και ένας 13χρονος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνεται και μια 29χρονη ημεδαπή, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, ο 37χρονος και ο 13χρονος εισήλθαν σε κατάστημα τηλεφωνίας και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν κινητό τηλέφωνο μεγάλης αξίας, ωστόσο δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους διότι ήχησε το αντικλεπτικό σύστημα.

Άμεσα μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, που περιπολούσαν στην περιοχή και συνέλαβαν τους δράστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, με την 29χρονη, είχαν αφαιρέσει στις (12-7-2016) δύο ακόμα κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας (1.500) ευρώ, από το ίδιο κατάστημα και από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην περιοχή του Γλαύκου Πατρών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.